Het Arendsnest

Pas geleden informeerden we jullie over het Arendsnest, de stichting die ons gezinshuis ondersteunt in praktische zaken. De stichting heeft jarenlang wat stil gelegen, maar nu we als zelfstandig gezinshuis doorstarten, hebben we het Arendsnest weer nieuw leven ingeblazen! Na het bericht over het Arendsnest zijn we al door diverse mensen benaderd die ons willen steunen of die al een gift hebben overgemaakt. Dat maakt ons dankbaar en het voelt alsof we zo met elkaar aan ons gezinshuis kunnen bouwen!

Projecten

projectenOp de website van het Arendsnest kunnen jullie lezen waar we jullie hulp voor nodig hebben. Op dit moment staan er twee dingen op onze ‘Projecten pagina‘. Het eerste, een behoorlijke klus, is het opknappen van twee slaapkamers. Het tweede is dat we op zoek zijn naar (technisch) Lego (dat we ook voor een schappelijk bedrag over zouden willen nemen). Er wordt hier veel met Lego gespeeld. Het is goed voor de ontwikkeling en degenen die wel eens bij ons thuis zijn geweest weten dat je van Lego alles kunt maken, zelfs een deurdranger!!!

Verouderd

De kamers van on ze twee oudste kinderen zijn aan een grondige opknapbeurt toe! De kamer van de oudste is 8 jaar intensief gebruikt en in die jaren is er niet echt wat aan gedaan. Hetzelfde geldt voor de kamer van de middelste, ook al heeft die in de tussentijd een nieuwe bewoner gekregen. De kamers zijn 8 jaar geleden gemaakt toen ons huis een grondige verbouwing onderging en ingericht op kosten van onze werkgever. Dit is een eenmalige bijdrage geweest.

Tienerkamers

blog projecten (3)Het idee is om van de huidige kamers, die destijds als kinderkamers zijn ingericht, frisse en multifunctionele tienerkamers te maken. In beide kamers komt een hoogslaper met daaronder zowel opbergruimte als een bureau.

Naast de hoogslaper hebben we nodig: twee bureaustoelen, een kastje/make up tafeltje en wellicht iets van een zitzak/lekkere stoel om te kunnen chillen, zoals tieners dat doen. De muren zullen ook onder handen worden genomen en het is leuk om de kamers af te maken met accessoires (verlichting, iets leuks aan de muur, iets voor de vensterbank, klok etc.).

Helpt u mee?

Natuurlijk dragen we ook zelf bij in de kosten van het opknappen van de kamers, maar we kunnen uw hulp heel goed gebruiken!
U kunt ons helpen door uw gift (die belastingaftrekbaar is) over te maken op onze rekening: NL56 RABO 0144 9549 74 t.n.v. stichting het Arendsnest. Graag als omschrijving vermelden: ‘Tienerkamers’.

Uiteraard zullen er foto’s worden gemaakt van het eindresultaat!!!

Pin It on Pinterest

Share This